Saturday, July 24, 2010

Kalendáře 2011 měsíční

Nabídka kalendářů v tomto článku není kompletní, neboť se pořád rozrůstá  a stále můžete najít na mých stránkách na mmb nové vzory. 

Cena za šablonu, do které si sami doplníte fotografie je 90 Kč za soubor 13 stran A4 (vhodné také pro tisk na A3 /12 měsíců plus titul.
Doplnění fotografií - příplatek 100 Kč. 
Tisk domlouváme individuálně, na vyžádání, není obsažen v ceně.
Při objednávce prosím uvádějte, jaké služby budete ode mě potřebovat /jen šablona, práce, tisk/

Vzhledem k problematickému výkladu FLER.cz jejichž sémantice nerozumím, nejsou kalendáře na fleru nabízeny. Doufám, že jen prozatím, než se jejich pochybnosti o rukodělném původu kalendářů a jejich oprávněnému místu na jejich webu vyřeší :-))) Zatím... přicházejí o provize :-)))

vzor sita barevný - jedná se o vzor, který byl na trhu už v lonském roce a protože jsem dostala několik žádostí, aby se kalendář objevil v nabídce i letos, máte ho tady. Je to kalendář zaměřený na sourozence, nebo maminky, které mají více fotek a chtějí je uplatnit.


Kalendář je mání také v bílé verzi:

Fotografie: www.psquill.blogspot.com

Kalendář od JEJE - jako každým rokem dominantní místo pro fotografii /aby taky ne, JEJE je fotografka/ a nádherně barevné dekorování. Kalendář bude na zdi působit jako naprosto originální solitér.
objednat zde
fotografie: www.erikamatejkova.cz

a takhle vypadá tento unikát v bílé verzi:
 objednat zde
fotografie: www.psquill.blogspot.com

Krásný, "nature" a hlavně univerzální kalendář od Tadeáška, zvolila klasický obdélník a navíc rozvržení fotografií na šířku, takže bude super jak na detailní portérty, tak na výjevy z života vaší rodinky.
objednat zde

Kalendář od Eliastepa, co dodat, prostě sluníčkový, veselý a hravý, otvory jsou často kulaté, nebo splývají ve fotomasce. Doplnování tohoto kalendáře bude opravdová pohodička a zábava. A za odměnu se budete celý rok těšit z jeho veselé společnosti.
objednat zde

Kalendář od Dagi vypadá na první pohled jako kalendář pro Vaši stěnu. Veselé barvy, dostatečně velké otvory pro fotky, Dagi to prostě s rámky umí a ukazuje to v každé své kompozici.
objednat zde

Čistý styl, jednoduchost a přitom originalita, rafinovanost - to je kalendář od Eváska.
Naprosto svůj a originální, dá vyniknout vašim fotografiím. Bílý a přitom barevný, barevný a přitom bílý... tohle dokáže jedině Evásek. Všechny fotografie v tomto kalendáři by měly být situované na výšku, je to tedy ideální volba, např. pokud máte k dispozici fotky celých postav.
objednat zde

KALENDÁŘE PRO ZRNKA

Světoznámá profiscraperka Iriweb vytvořila nádherný kalendář, o jehož kvalitách prostě nemůže být pochyb.
Pro mě je bílá verze letos jasnou volbou, kterou chci vidět na své stěně.
Iri je profík, u kterého se můžete pouze obdivovat jejím nápadům a zajímavě použitým elementům.
Navíc tyto kalendáře jsou prodávány tak, že 100% výnos z tržeb prodeje šablon vč. tržeb za doplnění fotek bude věnován ve prospěch www.zrnka.cz - zejména na projekt Baby Klokánci.

Tak se na to pojďte podívat: No není úžasný?
objednat zde



A tady je kalendář v bílé verzi:
objednat zde

letos poprvé nabízíme set 12 kalendářových aranží plus bonus
objednávejte zde

kalednář vzor Martynka je zajímavý tím, že používá pouze jeden papír, který je různě kolorovaný, jeden maskorámek orientovaný na výšku a všechny elementy vždy až na jeden jsou přebarveny na černobílo.
objednávejte zde

2 comments:

Anonymous said...

Vsechny kalendare jsou nadherne. BRAVO! Nicmene jedna zasadni vec mi brani v jejich objednani - a to fakt, ze tam nejsou barevne vyznaceny svatky (potazmo i nedele), coz je u kalendare dost podstatne.

Siťa (PST Designs) said...

kdybyste se obtěžovala zanechat na Vás kontakt, nebo se alespoň představit, mohly jsme o této věci diskutovat, protože u některých vzorů jsou svátky graficky odlišeny - případně Vám vyjít vstříc i u jiného vzoru, kde toto vyznačení opravdu není a to z toho důvodu, že každý slaví jiné svátky a když dokáže sám doplnit fotky, dokáže si i zakroužkovat významné dny ve své rodině, protože - kolikrát je svátek svatého Hloha méně podstatný než narozeniny vnoučete - ale nic není nemožné - nicméně s anonymními komentáři bez interpunkce je to v tomto směru těžké.