Sunday, August 23, 2009

Kalendáře 2010

...a je to tady zase... konec prázdnin a když končí prázdniny, tak to se dvakrát rozhlédneme a vánoce jsou tu. Ach jo. Takže stejně jako vloni, zpracovávají pro Vás holky z mého týmu pár šablon na kalendáře a já vám je sem jdu představit:
----------------------------------------------
Úplně první kalendář, který by neměl uniknout Vaší pozornosti, je model Domky2010.
Tento kalendář sestavila z domečků projektu Where You Live moje kamarádka JK2X.
Projekt Where You Live je originální produkcí týmu PST Designs Graphic. Vaše děti na Vás budou každý měsíc koukat z jiného veselého příbytku.
Kalendář je ojedinělý v tom, že 100% výtěžku z prodeje bude věnováno na charitu. Domluvili jsme se že peníze opět věnujeme těžce nemocným dětem, zastoupeným občanským sdružením ZRNKA. Hele, uděláte si radost a zároveň přispějete na bezva věc! Myslet na potřebné je pravou podstatou vánočních svátků a proto výtěžek uzavřeme a předáme 24. prosince.
--------------------------------------------------------------------
Rafinovaný kalendář od Milky je plný příjemných detailů, které Vám nezevšední ani při každodenním pozorování kolikátého je.
--------------------------------------------------------------------------Tímto krásně nakomponovaným kalendářem se na scénu vrací naše milovaná Petja24. Jako pracující matka nemá příliš mnoho času, ale nechtěla zklamat své fanoušky a tak pro Vás po večerech vyrobila tento model. Můžete ho koupit v barevné, nebo průhledné verzi.
-------------------------------------------------------------------Evasek je novým stálým členem mého týmu a to proto, že je neuvěřitelně šikovná. I ona se uchází o Vaši přízeň svým vzorem kalendáře. Prohlédněte si ho a zjistíte, že ho musíte mít.
-----------------------------------------------------------------------------
Tento barevný zázrak je od Barbarky. Stejně jako vloni představuje rozverný kalendář plný barev a hravých kompozic.
-------------------------------------------------------------------------------
Tenhle naprosto úžasný kalendář pro Vás poskládala Jeje. Jéje to je nádhera!
Můžete ho mít i ve variantě s bílým pozadím!
----------------------------------------------------------------
Další kalendář je od JK2X a použila na něj nejen materiály od PST, ale také WaterLO Project, jehož je členkou. Kalendář je zajímavý tím, že je pro Vás připravený v několika verzích, s barevným, bílým, nebo průhledným pozadím a na výběr máte také ze dvou různých číselníků. -------------------------------------------------------------------
A tento kalednář jsem vytvořila já. Mám takové ušmudlané, nevýrazné období, tak kdo máte stejné, možná budu tou pravou volbou, muhehe. Dala jsem si pozor na to, že je to kalendář vhodný pro sourozence, v každém měsíci máte minimálně dvě okénka a titulní stranu můžete volit dvouokénkovou nebo dvanáctiokénkovou - obě varianty jsou přiloženy v setu. Kalendář také můžete mít ve variantě s bílým pozadím.

Náhled můžete zvětšit kliknutím na něj.
---------------------------------------------------------------------Tento další krásný barevný kalendář můžete objednávat jako kalendář od Andrey. Myslím, že co se týče barev, je tento opravdu vhodný (nejen) pro kluky!
----------------------------------------------------------


Kalednáře můžete objednat přímo e-mailem na sitaslovackova@seznam.cz.
V e-mailu vždy uveďte název a případně i variantu kalendáře.
(např. Vzor JK2X průhledný se jmenným číselníkem)

Kalendáře budou a jsou také vystaveny na mimibazaru v mém obchůdku a zároveň na stránkách autorů jednotlivých šablon. Cena za kalednářovou šablonu (zakoupíte minimálně 13 png stran ve velikosti A3) je letos 60 Kč. (v případě, že je v nabídce více variant od jednoho kalendáře, stojí 60 každá varianta) Doplnění fotografií Vám autor příslušné šablony provede za dalších 160 Kč* (celková cena tedy bude 220 Kč).

Tisk ani letos nezajišťujeme, ale všichni tady v okolí tiskneme u 24print což je tiskárna, která se specializuje na digiscrapery a snaží se reagovat na naše často netradiční požadavky v rozměrech a formátech.
Jo, až mi dají nějaké peníze za to, že jim dělám reklamu, tak jim tu vložím i klikací odkaz chachá.
Stejně jako loni musím na tomto místě upozornit, že kalendáře jsou prodávány za uvedené ceny jen a pouze pro OSOBNÍ využití. Jakmile zjistíme jakékoli kupčení s kalendáři, bude to bráno jako porušení obchodní dohody, kterou s námi nákupem uzavíráte a vyvozeny patřičné sankce. No a nehledě na tu nebetyčnou ostudu :-)

Pro designery a S4H tvůrce tu ještě mám nabídku - máme v prodeji jmenný číselník od JK2X, který můžete vidět jako variantu na jejím kalendáři . Číselník je kompletní, zrevidovaný, použité písmo patkové Times New Roman v kurzívě.
Cena číselníku pro omezené komerční využití je 220 Kč.
Pro bližší informace pište na sitaslovackova@seznam.cz



*) Cena za doplnění se může s postupem času zvyšovat, neboť ke konci roku je náš čas dražší :-)

2 comments:

Emine said...

Gorgoeous stuff you have here...
Love it

xoox
Emine

www.scrapbooksgonedigital.com said...

Hello,
I would like to send you an invitation to join our Designers Team, but I can't find your email in your store(s) or in your blog.
Please send me your email at: scrapbooks.gone.digital@gmail.com
Have a wonderful day!
Norma Aguilera